miercuri, 13 ianuarie 2016

Grupul pentru România - GPR

Constantin Cojocaru COMUNICAT
"Urmare întâlnirii constitutive din data de 10 decembrie 2015, astăzi, 13 ianuarie 2016, Comitetul de Iniţiativă a hotărât înfiinţarea unei entităţi civice de dezbatere cu privire la problemele fundamentale cu care se confruntă societatea noastră, care se va numi GRUPUL PENTRU ROMÂNIA (GPR). Obiectivul fundamental al GPR este să elaboreze un proiect de ţară pentru România, care să asigure restabilirea drepturilor de proprietate ale românilor asupra ţării lor, să apere valorile identitare ale civilizaţiei româneşti. GPR susţine proiectul reprezentat de Constituţia Cetăţenilor, fiind deschis participării şi implicării în promovarea acestui proiect a tuturor celor care pun interesele naţionale mai presus de cele personale. Au fost prezenţi: Cezar AVRAMUŢĂ, Virgil BĂLĂCEANU, Constantin COJOCARU, Florin COLCEAG, Dinu CRISTE, Avram FIŢIU, Viorel GLIGOR, Marian ILIE, Tudor IONESCU, Miron MANEGA, Marian MUNTEANU, Ion PUŞCAŞU, Florin ZAMFIRESCU. Şi-au exprimat disponibilitatea de a participa la acest proiect şi alte personalităţi: Dinu GIURĂSCU, Ilie BĂDESCU, Dan PURIC, Cristian PÂRVULESCU."



6 comentarii:

  1. Pentru inceput va felicit pentru aceasta initiativa ce trebuieste urgent "activata". Este exceptional ca unii oameni de cultura ( si nu numai) din tara asta nu sunt inca infectati cu lasitatea ce a molipsit multe persoane ce au o "voce" cu putere de propagare . Trebuie sa faceti public ca lasitatea este o boala, si uneori ea se poate vindeca. Citesc pe fetele acestui popor Frica, o frica profunda… E ca o infectie, suntem infectati cu aceasta frica mai rea si mai periculoasa ca orice boala din lume. Odata cumprins de acesta frica, devii neputicios, picioarele intepenesc, mainile nu te mai asculta si uite asa cu capul plecat, ascunzandu-te in umbra devii sclavul docil si ascultator al autoritatilor lacome si tradatoare . Aceasta frica se strecoara in sufletul tuturor celor care intra in contact cu ea. Citind pe fata altuia frica, cei mai multi se molipsesc instantaneu .
    Decebal, Burebista, Mihai Viteazul, Mircea Cel Batran, Stefan Cel Mare si multi altii nu au lasat in urma copii si nepoti, care sa-i vada traind cu acesta frica zbuciumata si pierzandu-ne PACEA sufleteasca si demnitatea de neam.
    Alungati aceasta frica…..A venit timpul.!

    Popor roman, nu fi ignorant ; caci IGNOTANTA este starea de prostie , dezinformare, nepasare fata de problemele celor din jur, in care se complace cineva ”paralel cu viata” si care traieste pe Pamant ca o surcica purtata de valuri in mijlocul oceanului.Categoria de oameni robotizati, sablonati, incapabili de a avea propria viziune de viata, cei care imita pe altii, care toata viata a mers cu turma pentru ca asa ceva ”face toata lumea” .
    LASITATEA SI LIPSA DEMNITATII, sunt doi copii hidosi siamezi, ai FRICII.
    Mai este foarte putin pana cand in Romania bastonul se va folosi in locul cuvintelor, si nemernici cu casti albastre si scuturi vor tine ”discursuri” indraznete cu bastoane si tunuri de apa la ordinul celor MALEFICI.Insa trebuie sa stiti ca tot uniunea si cuvintele noastre tuturor vor fi mai puternice ca bastoanele celor malefici.Cuvintele noastre ofera inteles, si pentru cei care le asculta ofera doar ADEVARUL.
    Care este acel ADEVAR?
    ADEVARUL ESTE CA IN TARA ASTA SE INTAMPLA CEVA GROAZNIC:
    CRUZIME, NEDREPTATE, INTOLERANTA, OPRIMARE, SUPRIMARE SI MULTE ALTELE.
    Cum s-a ajuns aici? Cine e de vina?Unii sunt mai responsabili decat altii si vor fi trasi la raspundere, dar adevarul e ca, daca ii cautati pe cei vinovati, trebuie sa va priviti in oglinda.
    Este adevarat, multe probleme v-au corupt ratiunea si v-au rapit bunul simt. Frica v-a invins, si speriati, ati preferat sa traiti in lasitate si umilinta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de accord cu desavirsire referitor la commentariu pus de ''SalvatiRomania'' cred ca este timpul ca orce Om care se cheama Roman (ori - DAC)sa ne UNIM pentru neamul nostru care in aceste zile este de o suferinta groaznica , Sa ne UNIM cu toii de oriunde suntem plecati si sa avem curajul ca sa ne redombindim or a prelua Tara noastra care azi se afla in Mina unor LEPRE da spun Lepre ca asa sunt , acestia ne distruge neaamul nostru ne distruge Tara noastra , ne vinde tuturor Diavolilor si sau ''inhamat '' cu cu toate organizatiile Diabolice din Europa si de peste Ocean , nu trebuie sa le enumar acum ca se stiu foarte bine care sunt , acestea in general creaza numai rau pe planeta asta , dar Tara noastra trebuie oricum sa o scoatem de pe mina acestor netrebnici din inauntru conducerii Tarii noastre atit si altor Diavoli din Noul Babyllon care ne distruge putin cite putin neamul nostru stramosesc , noi suntem un popor liber si niciodata nu am fost sclavii nimanui acum si niciodata in viitor , pentru acest lucru trebuie sa fim UNITI ssi sa Luptam in orce fel impotriva Tradatorilor din Tara noastra atit si impotriva tuturor blestematiilor de oriunde indeferent cine ar fi acestia , in Hell cu ei .

      Ștergere
  2. https://www.facebook.com/intruder.vass/videos/835724266554896/?pnref=story

    RăspundețiȘtergere
  3. Un lucru este extreme de Important si acest lucru a plecat dela Domnia saFlorin Zamfirescu referitor la infintarea acestei noi Organizatii pe nume de ''GRUPUL pentru ROMANIA'' acest grup trebuie sa reprezinte ceva foarte important pentru Neamul nostru care a suferit to timpul inca din Istorie , trecind insa peste toate acestea asi dorii sa intreb: Dupa acea Lovitura de Stat din 1989 , care este clar ca asa a fost si a fost Fabricat cu ajutorul unor Diavoli (tot din fosta gasca de Comunisti) atit cu ajutorul ''Unora'' din afara ( si culmea tot acesi blestemati care ne-au Vindut Bolsevicilor , unde neamul nostru a suferit groaznic peste 50 de ani si sa nu mai spunem ca am fost Vinduti Da vinduti de al nostru Monarh or Rege care dupa acea a fugit ca un Las cu vagoanele pline de bunuri trase depe spatele Oamenilor , dar sa trecem si peste acest lucru , dupa 1989 sau instaurat laa puterea Tarii noastre alte blestemate de caractere care nu au facut alceva decit sa ne distruga a noastra Tara mai rau decit pe vreme acelor Necurati de Diavoli .Care au dus cetatenii acestei Tari intr-o situatie mai grea decit in trecut , azi suntem amestecati cu tot felul de Diavoli de oriunde care seaman numai rau in toata lumea , noi NU avem nevoe de acestia afara cu ei din Tara afara cu toti acestia care ne face decit rau neamului nostru , iar acei care azi ne conduce Tara care defapt sunt niste TRADATORI DE NEAM ar trebui sa fie EXECUTATI ORI UNDE OR FI GASITI FARA FRICA, numai o UNIRE mai serioasa a neamului nostru de oriunde ii vom invinge pe toate aceste LEORE din Interior atit si pe cei care au venit pentru interese meschine in Tara noastra si sa ne faca Sclavii lor , cred ca timpul a sosit sa luptam ma curajosi si sa nu avem FRICA de nimic pe aceasta Lume , Dumnezeu va fi de partea noastra si ne va apara de acesti Diavoli tot timpul .

    RăspundețiȘtergere
  4. In aceata pornire pentru drepturile noastre , drepturile neamului nostru de TRACO-GETO-DAC trebuie sa fim UNITI , in acest nou Grupul pentru Romania nu este loc pentru Lasi , tradatori ori Fricosi , avem nevoe de numai oameni curajosi , patrioti pentru Tara lor si care aspira pentru o viata mai buna pentru neamul lor pentru viitorul neamului nostru pentru generatiile de miine care sunt pe drum , numai printr-o UNIRE TOTALA vom reusii sa invingem pe toti aceia care sunt in mina Diavolului care urmareste distrugerea acestei Planete , vrajba intre Popoare , Tara noastra inca din Istorie este cunoscuta ca o Tara de mare cinste , curajoasa , harnica si prietenoasa cu toti vecinii ei , insa din pacate in toate timpurile sau strecurat mina Diavolului care a creat zizanie intre lume si popoare iar azi vedem care este rezultatul dezastruos al lumii atit si a Tarii noastre , numai o UNIRE ne va face sa fim fericiti ca cetatenii acestei minunate Tari ...DACIA .
    In incheere asi dorii ca aceasta noua Organizatie si anume acest ''GRUPUL pentru ROMANIA sa aiba o adresa , un e-mail ori alte date pentru a communica cu ei de oriunde ne aflam pe aceasta Planeta , ESTE EXTREM DE IMPORTANT SA AVEM O ADRESSA DE CONTACT , DE PERSOANA UNDE VOM AVEA OCAZIA SA INTREBAM UNELE SI ALTELE REFF ACEASTA NOUA ORGANIZATIE SI DACA UNII CARE LOCUESC IN STRAINATATE POT ADERA LA ACEST NOU GRUP ORI SA LARGEASCA NUMARUL DE PERSOANE CARE DORESC SA ADERE LA ACEST GRUP , ATEPTAM CU INCREDERE MULTE INFORMATI REFF LA ACEASTA ...

    RăspundețiȘtergere
  5. Se pare ca Romania a ajuns la capatul rabdarilor si romanii au ajuns la starea de caini flamanzi inlantuiti in propriul destin. Sper din tot sufletul ca acest GPR sa fie autentic si intransigent cu ideile de pornire.
    Cu siguranta ca vor fi atacati de catre hienele bezmetice din institutiile ''statului'' car nu vor sa lase osul nici dupa ce l-au jupuit de orice substanta.
    Omenirea a ajuns la un stadiu al evolutiei care nu mai lasa loc compromisurilor. Trebuie sa ne asumam destinul ca niste adevarati urmasi ai dacilor si chiar de vom muri martiri, ne vom merita eternitatea.

    RăspundețiȘtergere